2721089415 Μαυρομιχάλη 29, Καλαμάτα info@gatsinos-patoma-skala.gr
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!
 
 
 
 
 
 
 
Γιατί να τοποθετήσετε νέο ή να συντηρήσετε
το παλιό σας ξύλινο πάτωμα:  

 
1) Καθαρίζονται ευκολότερα, με λιγότερα χημικά
Κάθε φορά που κάποιος θα μου πει ότι το πλακάκι καθαρίζεται ευκολότερα θα του μιλήσω για τα καθαριστικά που χρειάζομαι για το πάτωμα. Μια σκούπα και ανά καιρό  μία σφουγγαρίστρα με ένα καθαριστικό για ξύλινα πατώματα είναι ότι χρειάζομαι για να το διατηρήσω καθαρό. Επίσης, στο ξύλινο πάτωμα σε αντίθεση με το πλακάκι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για την σκόνη αλλά και για την τόσο ανθυγιεινή μούχλα που μπορεί να αναπτυχθεί στους αρμούς!

2) Είναι η καλύτερη επιλογή για το περιβάλλον
Η παραγωγή των ξύλινων σανίδων είναι κατά πολύ καθαρότερη σε σχέση με άλλα υλικά. Η παραγωγή, για παράδειγμα, τούβλων δημιουργεί 4 φορές περισσότερα περιβαλλοντικά απόβλητα. Η παραγωγή τσιμέντου 6 φορές, ενώ η παραγωγή σιδήρου 40 φορές περισσότερα!


3) Τα ξύλο προσφέρει πολύ καλύτερη μόνωση
Λόγο της κυτταρικής δομής του, μπορεί να παγιδεύσει αέρα εσωτερικά και έτσι αποκτά ανώτερες μονωτικές ιδιότητες. Θα απαιτούνταν γύρω στους 40 πόντους τσιμέντου για να φτάσουμε τις μονωτικές ιδιότητες μόλις 2,5εκ. ξύλου! Ενώ η θερμική μόνωση που παρέχει σε σχέση με ένα πλακάκι είναι πέρα από κάθε σύγκριση! Έτσι εκτός του ότι ένα ξύλινο δάπεδο είναι πιο ‘’ζεστό’’ στο μάτι, συμβάλει και πολύ περισσότερο στην θερμική άνεση που απολαμβάνουμε σε ένα χώρο! 


4) Είναι μια πολύ καλή επένδυση
Παρά  το ότι, τις περισσότερες φορές, απευχόμαστε την πιθανότητα να αποχωριστούμε το σπίτι μας, στην πραγματικότητα, δεν παύει να είναι ένα περιουσιακό στοιχείο, ένα κεφάλαιο που έχουμε στην κατοχή μας και θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή! Και επειδή ποτέ δεν γνωρίζουμε πως μπορεί να εξελιχθεί η ζωή μας, προσθέτοντας αξία στο κεφάλαιο μας βελτιώνουμε την ικανότητα μας μελλοντικά να αντιμετωπίσουμε την όποια δυσκολία. Και αυτό ακριβώς κάνει ένα ξύλινο πάτωμα. Καθώς μπορεί να προσθέσει έως και 5%στην αξία ενός ακινήτου, σε σχέση με οποιοδήποτε υλικό για δάπεδα!


5) Είναι πολύ εύκολο να επιδιορθωθεί  ή και να ανακαινιστεί
Καθώς τις περισσότερες φορές η φθορά είναι επιφανειακή, είναι εύκολο για έναν επαγγελματία το να διορθώσει, είτε σε μερικά χρόνια να ανακαινίσει ένα ξύλινο πάτωμα και να είναι και πάλι σαν καινούριο. Σε σχέση με ένα πλακάκι, όπου η επιδιόρθωση είναι δυσκολότερη ενώ η ανακαίνιση του υπάρχοντος είναι αδύνατη!


6) Είναι υπέροχο αισθητικά!
Αύτη μπορεί να είναι μια υποκειμενική άποψη! Αλλά είναι!