2721089415 Μαυρομιχάλη 29, Καλαμάτα info@gatsinos-patoma-skala.gr
hero image
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!
 
 
 
 
 
Σκάλα δρύινη με εμφανή πλαϊνή πλευρά - Καλύβες, Δυτική Μάνη

Μια πολύ όμορφη έμπνευση της υπεύθυνης του έργου, για μια σκάλα που θα συνδέει δύο επίπεδα σε αυτό το πολύ παλιό κτήριο, η οποία θα σέβεται και θα ταιριάζει με τις απλές και καθαρές γραμμές του χωρου. Επάνω σε σιδερένιο σκελετό και με εκτεθειμένη την μια πλευρά, αναλάβαμε και κατασκευάσαμε μια σκάλα από δρύινη ξυλεία με εμφανές σοκορο και τελείωμα στοιχισμένο ακριβώς με ένα σιδερένιο προφίλ που την πλαισιώνει.
 
 
 
 
 
 
Ξύλινη εσωτερική σκάλα από δρυς - Κορώνη

Μια ακόμη δουλειά για την οποία νιώθουμε υπερήφανοι! Μια τσιμεντένια σκάλα που εξυπηρετούσε το σπίτι με αυτήν τη μορφή από όταν κατασκευάστηκε, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί. Έτσι, κατασκευάσαμε μία ξύλινη εσωτερική σκάλα με 4 πόντους μασίφ δρυς και ύστερα την βάψαμε στην απόχρωση που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες. Ένα πραγματικό στολίδι για το σπίτι τους.
 
 
 
 
 
 
Λαμινέιτ πάτωμα, δρύινο με έντονους ρόζους - Καλαμάτα

Σε αυτό το σπίτι έγινε μια πλήρης ανακατασκευή. Από δάπεδα, μπάνιο μέχρι τη θέρμανση. Οι ιδιοκτήτες θέλησαν να δώσουν μια πιο ζεστή και "σπιτική" αίσθηση στο χώρο τους, έτσι ξηλώσαν το κρύο πλακάκι που είχαν και ύστερα από πρόταση μας επέλεξαν να τοποθετήσουμε αυτές τις όμορφες φαρδιές δρύινες σανίδες λαμινέιτ με έντονους ρόζους της Kronoswiss. Ακόμη, επειδή εγκατέστησαν ενδοδαπέδια θέρμανση, επιλέχθηκε ένα ειδικό συμβατό υπόστρωμα. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό πού περίμεναν!
 
 
 
 
 
 
Βινυλικό δάπεδο σε επαγγελματικό χώρο - Καλαμάτα

Ο ιδιοκτήτης αυτού του επαγγελματικού χώρου ήθελε να αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο του. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ βαριά χρήση που υφίσταται το δάπεδο του καθημερινά,  πάνω στο πλακάκι, επέλεξε να τοποθετήσει δάπεδο βινυλιού. Το νεότερο είδος στα υλικά δαπέδου, το οποίο συνδυάζει την αισθητική του ξύλου, την τεράστια αντοχή στις φθορές και τέλος, το ότι δεν επηρεάζεται καθόλου από το νερό. Στοιχεία που το κάνουν ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους, πόσο μάλλον για οικιακούς!
 
 
 
 
 
 
Βαμμένο λευκό πάτωμα από πεύκο - Μάνη

Σε αυτό το σπίτι ο ιδιοκτήτης, μετά από συζήτηση, επέλεξε να τοποθετηθούν όμορφες, φαρδιές σανίδες από πεύκο με έντονους ρόζους, για να διατηρήσει και να τονίσει, το ότι το σπίτι βρίσκεται στην εξοχή. Ύστερα, τις βάψαμε ελαφρώς με λευκό χρώμα και έδεσαν απόλυτα στο πλάνο. Μια από τις πιο όμορφες δουλειές που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια.
 
 
 
 
 
 
Ανακαίνιση σε πάτωμα ιρόκο - Καλαμάτα

Σε αυτο το παλιό αρχοντικό σπίτι, υπήρχε ένα πανέμορφο μα φθαρμένο, από τα χρόνια και την χρήση, πάτωμα από ιρόκο. Οι νεοι ενοικιαστές αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε καφέ - εστιατόριο και να αναδείξουν το πάτωμα, ώστε να ωφεληθούν από την ζεστασιά και το κύρος που ανέδιδε. Το επισκευάσαμε όπου χρειαζόταν, το τρίψαμε και το λουστράραμε με βερνίκι σατινέ. Ένα ποιοτικό πάτωμα που ομορφαίνει και χαρίζει κύρος στο χώρο.
 
 
 
 
 
 
Σκάλα με ξύλινα πατήματα και μεταλλικό σκελετό - Πεταλίδι 

Μια δουλειά για την οποία είμαστε υπερήφανοι! Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μας ζήτησε να της φτιάξουμε μια σκάλα με μοντέρνο ύφος για να ταιριάξει με το νέο της σπίτι. Έτσι ύστερα από μια συζήτηση με προτάσεις καταλήξαμε σε αυτό το σχέδιο. Ξύλινα πατήματα σε σιδερένιο σκελετό. Το αποτέλεσμα ήταν ότι φτιάξαμε μια σκάλα, τόσο όμορφη που εκτός από το λειτουργικό κομμάτι, που εξυπηρετεί, είναι και ένα διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο.
 
 
 
 
 
 
Δρύινο πάτωμα με διχρωμίες - Καλαμάτα

Αυτό ήταν ένα νέο σπίτι, όπου ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να τοποθετήσουμε ξύλινο πάτωμα στα υπνοδωμάτια. Κατασκευάσαμε τον σκελετό και τοποθετήσαμε ένα όμορφο δρύινο πάτωμα με διχρωμίες και έντονα νερά. Περιττό ίσως να πούμε ότι το αποτέλεσμα άρεσε πολύ στον ιδιοκτήτη. Δύο ζεστοί, όμορφοι χώροι.
 
 
 
 
 
 
Βεράντα με ξύλινες σανίδες - Μάνη

Αυτό το σπίτι βρίσκοταν στο όμορφο και με πολύ πράσινο χωριό Πηγή. Έτσι, επειδή ο ιδιοκτήτης είχε σκοπό να περνάει αρκετό καιρό στην βεράντα του, ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που θα τον χαλαρώνει και παρά το ότι είναι εξωτερικός, να είναι "ζεστός". Με αυτά υπόψιν, τοποθετήσαμε φαρδιές σανίδες από πεύκο, με μικρά κενά ανάμεσα και τις περάσαμε με βερνίκι εμποτισμού. Ήταν αυτό που ονειρευόταν! Με την σωστή συντήρηση, θα είναι εκεί, γερό και όμορφο, για δεκαετίες.
 
 
 
 
 
 
Ταβάνι από πεύκο - Μάνη

Σε αυτή την δουλειά είχαμε τοποθετήσει πάτωμα σε ολόκληρο το σπίτι. Επιθυμία όμως του ιδιοκτήτη ήταν να μπεί και ένα ξύλινο ταβάνι στο υπνοδωμάτιο. Αν και συνήθως δουλεύουμε στο δάπεδο, αυτή ήταν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή. Τοποθετήσαμε φαρδιές σανίδες με σκοτια στις ενώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενε. Πάντα απολαμβάνουμε τις αντιδράσεις ικανοποιημένων πελατών.
 
 
 
 
 
 
Ξύλινη κουπαστή σε μαρμάρινη σκάλα - Μεθώνη

Εδώ ο ιδιοκτήτης έχοντας από καιρό μια μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, δισανασχετούσε για την "κρύα" αίσθηση που είχε. Έτσι όταν αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι, αποφάσισε ότι έπρεπε να επέμβει κάπως. Αφού τοποθετήσαμε πάτωμα 3ων στρώσεων σε όλους τους χώρους του προτείναμε και αποφάσισε να φτιάξουμε μια ξύλινη κουπαστή. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από το ξεκίνημα. Με αυτή την μικρή παρέμβαση, πραγματικά αλλάξε ολόκληρο το σαλόνι!
 
 
 
 
 
 
Δρύινο πάτωμα με οικολογικό λάδι - Μάνη

Σε αυτό το σπίτι τοποθετήσαμε πάτωμα σε όλους τους χώρους. Δρύινες σανίδες 7 πόντων με διχρωμίες. Καθώς ο ιδιοκτήτης ήταν θερμός υποστηρικτής των οικολογικών υλικών, περάσαμε ολόκληρο το πάτωμα με οικολογικό λάδι, με βάση έλαια από εσπεριδοειδή. Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μας κάνει υπερήφανους.
 
 
 
 
 
 
3ων στρώσεων δρυς - Μάνη

Σε μια τοποθεσία με υπέροχη θέα, ο ιδιοκτήτης έφτιαξε μια πανέμορφη μονοκατοικία. Σε αυτό το σπίτι τοποθετήσαμε φαρδιές, καπνισμένες δρύινες σανίδες 3ων στρώσεων σε ολόκληρο το σπίτι. Ένα μοναδικό πάτωμα σε ένα ξεχωριστό χώρο!
 
 
 
 
 
 
Laminate πάτωμα στο Λεοντάρι - Αρκαδία

Δουλεύουμε σε αρκετούς νομούς και αυτό είναι ένα δείγμα. Στο χωριό Λεοντάρι του νομού Αρκαδίας, σε ένα νέο πετρόχτιστο σπίτι δύο ορόφων, τοποθετήσαμε σε όλα τα δάπεδα ένα σκούρο με έντονους ροζους πάτωμα laminate. Έτσι τονίστηκε περισσότερο η αρχοντιά αυτού του σπιτιού.
 
 
 
 
 
 
Πάτωμα στο κέντρο του σαλονιού - Μάνη

Από ένα σπίτι πραγματικό κόσμημα, σε ένα ορεινό χωριό της Μάνης, είναι αυτή η δουλειά. Ένα σπίτι που οι ιδιοκτήτες είχαν επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα για να το φτιάξουν όπως το ονειρευόντουσαν και πράγματι είχαν φτιάξει κάτι εντυπωσιακό! Στο πλάνο που είχαν φτιάξει, εκτιμώντας πολύ το ξύλο, υπήρχε ένα ξύλινο πάτωμα στο κέντρο του σαλονιού και στο κέντρο των δωματίων, με διαφορετικό υλικό περιμετρικά. Έτσι και έγινε! Μασίφ δρύινο πάτωμα βαμμένο σε σκούρο τόνο και περασμένο με λαδί! Το αποτέλεσμα πραγματικά όμορφο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την δουλειά!
 
 
 
 
 
 
Πάτωμα κυπαρισσί 90 χρονών - Πύλος

Μια δουλειά που αποδεικνύει την αντοχή στον χρόνο και την αισθητική του ξύλου. Σε ένα πάτωμα κατασκευασμένο το 1930 σε ενα πανέμορφο αρχοντικό σπίτι στην Πύλο, οι ιδιοκτήτες θέλησαν να διατηρήσουν το υπάρχων πάτωμα λόγω της ιστορίας του στο χώρο. Εφόσον το ελέγξαμε και διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε κάπου πρόβλημα και ήταν ακόμη γερό το τρίψαμε και το λουστράραμε. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που προσδοκούσαν. Μια δουλειά που πάντα αναφέρουμε όταν μπαίνει το θέμα αντοχής ενός ξύλινου πατώματος. 
 
 
 
 
 
 
Λαμινέιτ σε προέκταση του σαλονιού - Καλαμάτα

Σε αυτή την δουλειά, οι ιδιοκτήτες θέλησαν να προεκτήνουν το σαλόνι τους, με έναν μικρότερο, ανισόπεδο χώρο που συνορεύει με αυτόν. Έτσι, κατασκευάσαμε έναν σκελετό με καδρόνια, τον οποίο αλφαδιάσαμε. Μετά, τοποθετήσαμε την μόνωση που μας ζητήθηκε και ύστερα φύλλα από OSB για να δημιουργήσουμε επιφάνεια. Στο τέλος, μπήκε το λαμινέιτ, το σοβατεπί και τα προφιλακια που χρειαζόταν. Μέσα σε μόλις μιάμιση ημέρα και χωρις να λερώσουμε σχεδόν καθόλου, άλλαξε όλος ο χώρος και αποκτήσαμε δυο ακόμη ευχαριστημένους πελάτες.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σκάλα από πεύκο - Πύλος

Αυτή η υπέροχη σκάλα βρισκόταν σε ένα αρχοντικό σπίτι, στο οποίο φτιάξαμε και το πάτωμα. Με τα χρόνια είχε βαφτεί τουλάχιστον δύο φορές με χρώματα, γεγονός που ανέβαζε το βαθμό δυσκολίας. Παρ' ολα αυτά τρίφτηκε (90% με το χερι) έως ότου φάνηκε το όμορφο ξύλο που βρισκόταν από κάτω. Ύστερα βάψαμε το ριχτι με χρώμα και αφήνοντας την υπόλοιπη στο φυσικό της, την περάσαμε με βερνίκι. Ένα φανταστικό αποτέλεσμα!