2721089415 Μαυρομιχάλη 29, Καλαμάτα info@gatsinos-patoma-skala.gr
hero image
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!
 
 
 
 
 
 
ΣΚΑΛΕΣ

Ένα από τα σημαντικότερα λειτουργικά μα και διακοσμητικά στοιχεία μέσα σε ένα σπίτι, σίγουρα θα λέγαμε ότι είναι η σκάλα! Ενώ, η θέση και το σχέδιο της μέσα σε ένα σπίτι, είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, καθώς αυτή θα καθορίσει και το σχέδιο των υπόλοιπων χώρων.

Παρά το ότι ο κύριος λόγος ύπαρξης της σκάλας, είναι η απλή και εύκολη μετάβαση από έναν όροφο σε έναν άλλο, υπάρχουν και άλλοι. Για πάρα πολλά χρόνια οι σκάλες χρησιμοποιούνταν σε μεγάλα αρχοντικά και ως ένα στοιχείο εντυπωσιασμού προς τους καλεσμένους τους!  Στα καινούργια σπίτια πλέον, μια σκάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένας πρακτικότατος αποθηκευτικός χώρος, με συρτάρια και ράφια, αλλά και ως ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο.

Κάτι που σίγουρα, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, είναι η αισθητική προσφορά μιας ξύλινης σκάλας σε ένα χώρο! Και με τις τόσες διαφορετικές επιλογές πλέον σε σχέδια και υλικά, το αποτέλεσμα μπορεί να αναβαθμίσει και να καθορίσει αισθητικά τον χώρο σας!

Η εταιρεία ΓάΤΣΙΝΟΣ_ΠΑΤΩΜΑ_ΣΚΑΛΑ σας προτείνει λύσεις και δημιουργεί όμορφες και σταθερές ξύλινες σκάλες! Αν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε, τι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο χώρο μας! 
 
 
 
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ