2721089415 Μαυρομιχάλη 29, Καλαμάτα info@gatsinos-patoma-skala.gr
hero image
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Είμαστε υπερήφανοι, που είμαστε μια οικογενειακή επιχειρηση!

Η εταιρία μας “ΓάΤΣΙΝΟΣ_ΠΑΤΩΜΑ_ΣΚΑΛΑ” η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, ανακαίνισης, συντήρησης, επιδιόρθωσης και πώλησης σε ξύλινα πατώματα και ξύλινες σκάλες για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η εμπειρία η οποία έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, σας εγγυάται το σίγουρο και αξιόπιστο αποτέλεσμα, ενώ η ποιότητα της δουλειάς μας, θα δώσει αξία στο χώρο σας, κάνοντάς τον να δείχνει ομορφότερος, καινούριος και πιο ‘ζεστός’.

Είμαστε πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή την επισκευή του πατώματος. Δουλεύουμε γρήγορα, καθαρά και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, αντιμετωπίζεται συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου υλικού, τη σωστή κατασκευή του μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Γι’αυτό, είτε ψάχνετε τεχνίτες για νέο πάτωμα ή σκάλα, είτε για την ανακατασκευή του παλιού χωρίς ρίσκο για το αποτέλεσμα και την επένδυση σας απευθυνθείτε σε εμάς. Είμαστε πάντα εδώ για εσάς, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.

 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
Δωρεάν κατ’ οίκον εκτίμηση!

Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και
να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!