2721089415 Μαυρομιχάλη 29, Καλαμάτα info@gatsinos-patoma-skala.gr
 
 
 

ΑΨΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, αντιμετωπίζεται συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου υλικού, τη σωστή κατασκευή του μέχρι και την ολοκλήρωσή του.
 
 

ΤΡΙΨΙΜΟ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ
Με τα νέα μας μηχανήματα, από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, αλλά και την προσοχή που δίνουμε στη διαδικασία, σας εγγυόμαστε ότι θα τρίψουμε το πάτωμα σας χωρίς ίχνος σκόνης.
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!
 
 
 
 
 
 
 

ΓάΤΣΙΝΟΣ
Ξύλινα Πατώματα - Σκάλες Καλαμάτα

Η εταιρία μας “ΓάΤΣΙΝΟΣ_ΠΑΤΩΜΑ_ΣΚΑΛΑ” η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, ανακαίνισης, συντήρησης, επιδιόρθωσης και πώλησης σε ξύλινα πατώματα και ξύλινες σκάλες για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η εμπειρία η οποία έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, σας εγγυάται το σίγουρο και αξιόπιστο αποτέλεσμα, ενώ η ποιότητα της δουλειάς μας, θα δώσει αξία στο χώρο σας, κάνοντάς τον να δείχνει ομορφότερος, καινούριος και πιο ‘ζεστός’...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Μια διαχρονική επιλογή, το μασίφ πάτωμα είναι ανθεκτικό, καθαρίζεται εύκολα, αυξάνει την αξία του ακινήτου σας και δείχνει υπέροχο. Μασίφ ξύλινα πατώματα...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΚΑΛΕΣ

Ένα από τα σημαντικότερα λειτουργικά μα και διακοσμητικά στοιχεία μέσα σε ένα σπίτι, σίγουρα θα λέγαμε ότι είναι η σκάλα! Ενώ, η θέση και το σχέδιο της μέσα σε ένα σπίτι, είναι μια....


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
Γιατί να τοποθετήσετε νέο ή να συντηρήσετε το παλιό σας ξύλινο πάτωμα;
Κάθε φορά που κάποιος θα μου πει ότι το πλακάκι καθαρίζεται ευκολότερα θα του μιλήσω για τα καθαριστικά που χρειάζομαι για το πάτωμα. Μια σκούπα και ανά καιρό  μία σφουγγαρίστρα με ένα καθαριστικό για ξύλινα πατώματα είναι ότι χρειάζομαι για να το διατηρήσω καθαρό. Επίσης, στο ξύλινο πάτωμα σε αντίθεση με το πλακάκι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για την σκόνη αλλά και για την τόσο ανθυγιεινή μούχλα που μπορεί να αναπτυχθεί στους αρμούς!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ