2721089415 Μαυρομιχάλη 29, Καλαμάτα info@gatsinos-patoma-skala.gr
hero image
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!
 
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Μασίφ πάτωμα


Μια διαχρονική επιλογή, το μασίφ πάτωμα είναι ανθεκτικό, καθαρίζεται εύκολα, αυξάνει την αξία του ακινήτου σας και δείχνει υπέροχο. Μασίφ ξύλινα πατώματα στην δυτική Ευρώπη, χρονολογούνται από πριν το 1800.


Σκουπίστε το και ανά διαστήματα περάστε το με ένα καλής ποιότητας καθαριστικό πατωμάτων, δεν θα σας προδώσει ποτέ. Καθώς με την σωστή τοποθέτηση και την κατάλληλη συντήρηση το μασίφ ξύλινο πάτωμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από όλα τα υπόλοιπα υλικά για δάπεδο. Ενώ η προστιθέμενη αξία, που ένα σπίτι κερδίζει όταν έχει μασίφ ξύλινο δάπεδο μπορεί να αγγίξει και το 5% σε σχέση με αντίστοιχο σπίτι που έχει κάποιο άλλο υλικό για δάπεδο. 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στην έκθεση, για να βρούμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας!

Laminate πάτωμα - Λαμινέιτ

 

Η επιλογή που κερδίζει πλέον διαρκώς έδαφος!
Το λαμινέιτ πάτωμα είναι μια όμορφη επιλογή, γρηγορότερο και με λιγότερη σκόνη στην τοποθέτηση, πιο εύκολο να το συνδυάσεις στον χώρο σου, καθώς υπάρχουν πολλοί χρωματισμοί, και συνήθως πιο οικονομικό από ένα μασίφ πάτωμα. Ενώ, η καθημερινή του συντήρηση δεν διαφέρει από εκείνη ενός μασίφ πατώματος. Απλώς σκουπίστε το και ανά διαστήματα περάστε το με ένα καλής ποιότητας καθαριστικό για πατώματα.

Τώρα και με τα νέα ανθυγρά λαμινέιτ βινυλίου, οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να δείτε δείγματα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, τις οποίες έχουμε δουλέψει και εμπιστευόμαστε!

Τριών στρώσεων ή μηχανικό πάτωμαΣυγκεντρώνει θετικά στοιχεία και από τις δύο άλλες εναλλακτικές.

Με πολλές χρωματικές επιλογές, μπορεί να συνδυαστεί ευκολότερα στον χώρο σας, είναι πιο ρεαλιστικό καθώς η επάνω στρώση είναι από μασίφ ξύλο, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί γρηγορότερα και με λιγότερη σκόνη στον χώρο σας. Ακόμη, μελλοντικά, έχει την δυνατότητα να τριφτεί και να λουστραριστεί εκ’ νέου. Η καθημερινή του συντήρηση δεν διαφέρει από εκείνη του μασίφ δαπέδου, ώστε να δείχνει υπέροχο.
  
Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας  για να συζητήσουμε μια λύση, που συνδυάζει πολλά θετικά χαρακτηριστικά!

 
 
 
 
 
 
 
ΤΡΙΨΙΜΟ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ

Το ξύλινο πάτωμα, μας ομορφαίνει τον χώρο, μας ζεσταίνει, μας προσέχει (είναι πιο ελαστικό από άλλα υλικά, σε χτυπήματα), μεγαλώνει μαζί μας. Αυτό σημαίνει ότι με τα χρόνια μπορεί να φθαρεί, το χρώμα του να αλλάξει ή ακόμη και να προκληθεί κάποια ζημιά. Παρ’ όλα αυτά, εάν τριφτεί, θα δείτε ότι τις περισσότερες φορές, μόλις ένα χιλιοστό πιο κάτω, υπάρχει ένα νέο πάτωμα που περιμένει να στολίσει και πάλι τον χώρο σας και να σας υπηρετήσει για τις επόμενες δεκαετίες.

Κάποια πατώματα φαίνονται σαν να μην μπορούν να σωθούν! Μην υποθέτετε το χειρότερο και πριν προβείτε σε κάποια κίνηση, αφήστε μας να ρίξουμε μια ματιά και να συζητήσουμε τις επιλογές. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε από την μεγάλη πιθανότητα που έχει το πάτωμα σας να σωθεί και να ανακαινιστεί!

Με τα νέα μας μηχανήματα, από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, αλλά και την προσοχή που δίνουμε στη διαδικασία, σας εγγυόμαστε ότι θα τρίψουμε το πάτωμα σας χωρίς ίχνος σκόνης. 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να σας μιλήσουμε για τον τρόπο που μπορεί αυτό να γίνει.  Στις καλύτερες τιμές της αγοράς, για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε!
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ